Swedish

Välkommen till Pangea Grid

Pangea Grid är ett kreativt, stabilt och dramafritt nät i Open Sim, som vi vill bjuda in dig att ansluta dig till. Många intressanta och interaktiva regioner har redan skapats, t.ex. Italien, Sverige, Köln, Halloween, FLUXANTIS, Harz, Grand Theft Piglet, Waterworld, Nordpolen eller Mangrove Cove, för att nämna några.
Men du har också möjlighet att fördjupa dig i medeltiden, som i Washago och Treasure Island, eller att utforska förtrollande sagovärldar som Cloudhead Worldheart och bevittna hur andra underbara regioner kommer att öppna sina dörrar i framtiden.

Kära besökare,
Vår webbplats håller för närvarande på att uppdateras på vissa ställen, bland annat här. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart och tack för ditt besök!

Pangea Grid är också en plats för livemusik och andra kulturella evenemang som konstutställningar, bokläsningar, karnevaler, musikaler och andra föreställningar. Vi bjuder in dig till dessa också!

Här hittar du oss

pangeagrid.ddns.net:8002:Pangea

Pangea Avatar

Du har märkt att du inte kan skapa din egen Pangea-avatar. Det stämmer.
Om du vill bli en del av Pangea kan du kontakta Marlon Wayne eller någon av våra medarbetare. Tillsammans kommer vi sedan att besluta om du kan ansluta dig till Pangea Grid. Om du blir godkänd får du din personliga avatar.
Dessutom är vi alltid glada att välkomna många besökare från alla regioner i Open SIM. Pangea- Grid är lätt att nå från andra Grids.
Alla är välkomna här!

Regioner Pangea Rutnät